Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Snijd de kabeljauwfilet in blokjes en de komkommer in reepjes. Haal de bladen los van de krop sla. Verwarm de oven voor op 125°C. Verwarm de tacoschelpen 15 minuten in de oven. Stap 2 Rasp de schil van de limoen en snijd de vrucht in partjes. Dep de blokjes kabeljauw droog en bestrooi ze rondom met de cajunkruiden, de limoenrasp, zout en peper. Stap 3 Verhit de zonnebloemolie in een anti-aanbakpan. Bak de gekruide kabeljauw 2-3 minuten in de hete olie en laat uitlekken op keukenpapier. Stap 4 Vlij een blaadje ijsbergsla in elke warme tacoschelp. Leg er reepjes komkommer op en verdeel de vis erover. Garneer de taco’s met zure room en jalapeño’s en serveer ze met de partjes limoen.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 410 kcal
Eiwit 25 g
Koolhydraten 26 g
Vet 22 g
Waarvan verzadigd 6 g