Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de tonijn en mais uitlekken. Snijd de bosui en jalapeno heel fijn. Meng de tonijn, mais, bosui, jalapeno, komijn en crème fraîche. Stap 2 Breng op smaak met peper en zout. Stap 3 Verdeel het deeg in 8 gelijke porties. Vorm van elke portie een balletje. Rol elk deegballetje uit tot een deegrondje van 10 cm ø. Stap 4 Schep 1/8 van de tonijnvulling op een deegrondje en vouw het deeg eromheen tot een bolletje. Maak zo nog 7 bolletjes. Stap 5 Leg de bolletjes met de vouwkant naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de bovenkanten met een beetje water en bestrooi met de sesamzaadjes. Stap 6 Bak in circa 15-20 minuten goudbruin en gaar in de oven. Serveer de gevulde broodjes warm of op kamertemperatuur.
Aanvullende benodigdheden - bakpapier
Voedingswaarden (per portie)
Energie 392 kcal
Eiwit 21 g
Koolhydraten 45 g
Vet 13 g
Waarvan verzadigd 3 g