Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stap 2 Kook intussen voor de tartaarsaus de eieren in 8 minuten hard, laat schrikken onder koud stromend water en pel ze. Stap 3 Snijd de eieren, augurken, kappertjes en de helft van de bieslook fijn. Meng met de dragon door de mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Stap 4 Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verwijder 3 cm van de onderkant van de asperges en halveer ze. Stap 5 Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstukken in 4 minuten rosé van binnen. Keer halverwege. Laat verpakt in aluminiumfolie 10 minuten rusten. Snijd in dunne plakjes. Stap 6 Bak in het achtergebleven bakvet de asperges 3 minuten op hoog vuur. Stap 7 Snijd de rest van de bieslook fijn. Schep de friet op een grote schaal en verdeel er de plakjes biefstuk en asperges overheen. Stap 8 Garneer met de bieslook en serveer met de tartaarsaus. Lekker met een groene salade.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 673 kcal
Eiwit 11 g
Koolhydraten 51 g
Vet 36 g
Waarvan verzadigd 11 g