Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Halveer de avocado's, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Doe in een hoge maatbeker. Hak de koriander fijn. Stap 2 Verwijder de steel van 2 groene pepers. Mix met de staafmixer de avocado met de knoflook, de pepers en 2 el koriander glad. Stap 3 Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg 2 tl limoenrasp en het limoensap toe met de kokosmelk. Stap 4 Mix tot een gladde dip en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Stap 5 Schep de dip in een kom. Garneer met een beetje limoenrasp, de resterende koriander en steek er als garnering een groene en rode peper in.
Aanvullende benodigdheden - staafmixer
Voedingswaarden (per portie)
Energie 228 kcal
Eiwit 3 g
Koolhydraten 6 g
Vet 21 g
Waarvan verzadigd 4 g