DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Keftedakia met komkommer-yoghurtsaus

Lunch Eenvoudig 25 minuten
(1)
Lunch Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Rasp de helft van de komkommer, doe in een vergiet en laat uitlekken. Pers de knoflook uit en snijd de dille fijn. Stap 2 Meng de komkommer, knoflook en dille door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout. Snijd de rest van de komkommer en de tomaten in plakjes. Stap 3 Bestrooi voor de keftedakia de gehaktballetjes rondom met de munt en komijn. Stap 4 Verhit de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes op middelhoog vuur in circa 10-15 minuten goudbruin en gaar. Stap 5 Bereid intussen de Libanese wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stap 6 Doe komkommerplakjes,tomaten,olijven en komkommer-yoghurtsaus in verschillende schaaltjes en serveer met de keftedakia en wraps op een grote schaal, zodat iedereen zelf kan pakken.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 522 kcal
Eiwit 22 g
Koolhydraten 43 g
Vet 28 g
Waarvan verzadigd 8 g
Trefwoorden
recepteneuropa