Voor undefined persoon
Gevuld stokbrood met knoflook, roomkaas en bosui
Borrelhapje Eenvoudig 20
minuten
Borrelhapje Eenvoudig
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Maak met een scherp mes om de 2 cm sneden in het stokbrood, maar snijd het niet helemaal door. Snijd de bosuitjes fijn. Stap 2 Rasp de cheddar en meng met 2/3 van de bosui en cayennepeper door de roomkaas. Stap 3 Vul de sneden in het stokbrood met het roomkaasmengsel. Stap 4 Leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak het stokbrood 10 minuten in de oven. Garneer met de rest van de bosui.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 447 kcal
Eiwit 16 g
Koolhydraten 42 g
Vet 23 g
Waarvan verzadigd 16 g