Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Schil de ananas. Halveer de nectarines en verwijder de pitten. Snijd de meloen in parten van circa 2 cm en verwijder de schil. Stap 2 Halveer de ananas in de lengte en snijd de helften in 5 repen. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in lange repen van circa 1 cm. Stap 3 Steek de barbecue aan en gril de ananas, nectarines, meloen en mango tot er grillstrepen ontstaan. Stap 4 Verdeel over een platte schaal en schenk er de yoghurt en honing in streepjes overheen. Scheur de basilicum in stukjes en strooi over de gegrilde fruitsalade.
Aanvullende benodigdheden - barbecue
Voedingswaarden (per portie)
Energie 266 kcal
Eiwit 3 g
Koolhydraten 58 g
Vet 1 g
Waarvan verzadigd 0 g