Hoofdgerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Laat de noedels 6 minuten wellen in ruim kokendheet water. Spoel ze af onder de koude kraan en laat uitlekken. Stap 2 Klop de eieren los met ½ eetlepel vissaus en ½ eetlepel sambal. Stap 3 Doe de ketjap manis, de rest van de sambal, vissaus, de knoflook en 1 eetlepel water in een kommetje en meng. Verhit ½ eetlepel olie in een kleine koekenpan. Stap 4 Bak hierin een omelet van de helft van het eiermengsel. Laat op een bord glijden en bak een tweede omelet in weer een beetje olie. Stap 5 Rol beide omeletjes op en snijd in plakjes. Houd de eirolletjes warm onder aluminiumfolie. Verhit een wok op hoog vuur. Stap 6 Voeg 1 eetlepel wokolie toe. Roerbak de ui 1 minuut; voeg de wokgroente toe en roerbak 5 minuten. Stap 7 Voeg de gekookte noedels en het sambal-ketjapsausje toe en roerbak nog 1-2 minuten. Stap 8 Serveer de gebakken noedels met de eirolletjes erop en de limoenpartjes ernaast.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 435 kcal
Eiwit 19 g
Koolhydraten 54 g
Vet 14 g
Waarvan verzadigd 3 g