Nagerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Laat de roomboter op kamertemperatuur komen. Stap 2 Hak de chocolade fijn, weeg 50 gram af en zet apart. Hak de pecannoten grof. Stap 3 Bereid het muffinbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stap 4 Spatel 2/3 van de pecannoten en de 50 gr melkchocolade door het beslag. Stap 5 Verdeel het beslag over de 12 muffinvormpjes en bestrooi met de resterende pecannoten. Lepel op elke muffin een theelepel ahornsiroop. Stap 6 Bak de muffins in 18-20 minuten goudbruin en gaar. Neem uit de oven en laat iets afkoelen. Stap 7 Smelt de melkchocolade au bain-marie. Stap 8 Maak het fruit schoon en snijd in hapklare stukjes. Stap 9 Leg het fruit met de meringuekransjes en muffins op een borrelplank. Schenk de melkchocolade in een hittebestendige kom en zet ertussen.
Aanvullende benodigdheden - muffinvorm met 12 holtes
Voedingswaarden (per portie)
Energie 877 kcal
Eiwit 11 g
Koolhydraten 77 g
Vet 57 g
Waarvan verzadigd 27 g