Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstukken in 5 minuten goudbruin. Keer halverwege. Breng op smaak met peper en zout. Stap 2 Laat ingepakt in aluminiumfolie 10 minuten rusten. Snijd in dunne reepjes. Stap 3 Kook intussen de eieren in 6 minuten bijna hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze. Snijd de paksoi in dunne reepjes. Stap 4 Halveer de paprika overlangs, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Hak de koriander grof. Stap 5 Breng de inhoud van alle zakjes bouillon uit de ramenkit met 1,5 liter water in een pan aan de kook. Breng op smaak met de azijn en sriracha. Stap 6 Verdeel de paksoi, paprika, noedels uit de verpakkingen, bosui, koriander, biefstukreepjes en eitjes over vier kommen. Stap 7 Schenk de hete bouillon erbij en garneer met de zeewiermix uit de verpakkingen van de ramenkit.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 519 kcal
Eiwit 37 g
Koolhydraten 51 g
Vet 17 g
Waarvan verzadigd 3 g