Borrelhapje Eenvoudig
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de rode ui door de helft. Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de rode ui 6 minuten, voeg de balsamico en gedroogde tijm toe en zet het vuur uit. Stap 2 Verkruimel intussen de feta in grove stukken. Stap 3 Steek het bladerdeeg uit met een steker en leg deze in de tartelettevorm. Leg hier de rode ui op en verdeel de feta er overheen. Stap 4 Plaats de bladerdeeg tartelette 15 minuten in de oven tot goudbruin. Haal de tartelette uit de oven en serveer deze.
Aanvullende benodigdheden - Ronde steker van 7 cm
Voedingswaarden (per portie)
Energie 227 kcal
Eiwit 5.3 g
Koolhydraten 20 g
Vet 13.47 g
Waarvan verzadigd 6 g